Sri Lanka – Unawatuna/Dalawella, afstande:

  • Colombos internationale lufthavn : 165 km,
  • Colombo centrum: 124 km,
  • Galle centrum (provinshovedstaden) i det sydlige Sri Lanka: 8 km,
  • Unawatuna: 1 km,
  • Stranden (lige uden for haven): 1 skridt.

Ankomst og transport

Omkring 30 internationale luftfartselskaber flyver for tiden til Colombo. Vi tilbyder en 24 timers lufthavnsservice med transport til og fra lufthavnen.

Er I allerede i Sri Lanka, er der andre måder at komme til vores hotel på. Tag toget og nyd den flotte togrejse langs kysten, eller kom til Galle i båd og fortsæt resten af turen i en ‘Tuk Tuk’. Man kan også ankomme med bil eller på motorcykel.

Omgivelserne

Hotellet er beliggende tæt på butikker med typiske Sri Lankanske produkter, så som ædelstene, smykker, messing og sølv, krydderier, the, batik og træskærerarbejder.

Umiddelbart i nærheden af hotellet findes butikker, hvor man kan købe de daglige fornødenheder.

Udflugtsmål i området

Yatagala templet: Dette er mere end 2000 år gammelt (Yatagala betyder ‘under en klippe’) og templet befinder sig i gå-afstand fra hotellet.
Galle: UNESCO har udnævnt det fantastiske hollandske fæstningsværk som en del af verdenskulturarven. Det er byens mest populære seværdighed.
Ambalangoda: Her fremstilles de kendte og bedst udførte masker i Sri Lanka.
Hikkaduwa: Et meget smukt koralrev. Her kan man leje både med gennemsigtig bund, så man kan studere det smukke koralrev og livet i havet.
Matara & Dikwella: Tag på udflugt til Matara, som er en historisk by længere henne ad kysten. Den har et smukt gammelt hollandsk fæstningsværk og et meget livligt marked. Besøg også den 40 m høje imponerende Buddha i Wewurukannala templet i nærheden af Dikwella.